5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #113

In de rubriek 5 favorieten van de week #113 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

#1 Voor het eerst sinds jaren heb ik mijzelf een adventkalender cadeau gedaan en niet zomaar eentje! Mijn favoriete theemerk, Kusmi Tea, heeft dit jaar een adventkalender in jaren ’20 stijl! Ik heb nu al verschillende theesmaken mogen proeven en tot nu toe vind ik deze het meest lekker:Happy Mind (kruidige melange met appelsmaak, dragon en citroen) en Lovely Morning (groene thee, maté, sinaasappel, citroen, grapefruit, guarana, goudsbloemen). Ik vind dit een hele leuke manier om nieuwe theesmaken te proeven, want ik vind ze niet allemaal even lekker.

Kusmi Tea adventkalender - 5 favorieten van de week #113

#2 Boek: Parijs – Kiki van Dijk

Kiki van Dijk Parijs - 5 favorieten van de week #113

In Parijs combineert bestsellerauteur Kiki van Dijk bloedstollende spanning met levensechte personages, tegen de achtergrond van een winterse stad waar niets is wat het lijkt.De nieuwe winterthriller van Kiki van Dijk zich af in het betoverende Parijs, de meest romantische stad ter wereld. Maar achter de lichtjes en knusse straatjes gaat een gruwelijke werkelijkheid schuil. In haar wervelende stijl vol vaart vertelt Kiki hoe voetbaljournalist Mika op zoek is naar haar tweelingzus, die in Parijs woont maar al dagen niets van zich heeft laten horen. In de besneeuwde lichtstad ontdekt ze dat Abby van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn, dat zij een heel ander, gevaarlijker leven leidde dan Mika dacht. Wie kan ze nog vertrouwen? En is ze zelf wel veilig?

#3 Nog meer advent! Een paar weken geleden won ik adventkaartjes van Hope & Joy en elke dag trek ik een kaartje met een inspirerende tekst voor de dag. Een heel leuk idee voor de decembermaand!

Advent kaartjes - 5 favorieten van de week #113

#4 Ik heb mijn Longchamp tassenverzameling uitgebreid met onderstaand exemplaar. Ik vind het design heel mooi, vooral voor dit seizoen!

Longchamp tas - 5 favorieten van de week #113

#5 Ik ben dol op jassen en jasjes en deze korte caban (la Redoute) staat op mijn mode wensenlijstje. De kleur, het model, helemaal mijn stijl!

korte caban met knoopsluiting - 5 favorieten van de week #113

Artikelen die deze week zijn verschenen

Gastblog | Het tijdelijke Grand Palais
Journal de Mode #4

Bon weekend!

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: