5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #111

In de rubriek 5 favorieten van de week #111 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Ik vond weer een prachtig Parijs appartement. Alles aan dit appartment vind ik mooi. De inrichting, het licht, de authentieke details. Fijn om inspiratie uit te halen en eventjes bij weg te dromen.

Haussmann apartement - 5 favorieten van de week #111

#2 Alvast een sneak peak van mijn schrijfatelier die ik laatst opnieuw heb ingericht. Maandag a.s. laat ik er meer van zien op mijn blog. Ik probeer steeds andere dingen uit op interieur gebied en ik vond nog een lege kaarsenhouder die nu dienst doet als vaasje. Ik vind het heel leuk staan!

Bloemen in kaarshouder - 5 favorieten van de week #111

#3 Een relaxte zondagochtend met croissantjes en een fijn tijdschrift. Dit zijn voor mij momenten die van onschatbare waarde zijn.

Homemade croissants - 5 favorieten van de week #111

#4 Deel 1 van de serie ‘de kleuren van schoonheid’ van Corina Bomann, heb ik binnen een week uitgelezen. Ik werd helemaal meegezogen in het verhaal en elk moment dat ik kon lezen, pakte ik aan. De reservering voor deel 2 staat bij de bieb uit. Nu hoop ik dat deze snel weer beschikbaar is, want ik ben heel benieuwd naar het vervolg. Ken jij deze boeken?

Sophias hoop Corina Bomann - 5 favorieten van de week #111

#5 Vorige week was ik even in de stad en viel mijn oog op deze tas. Ik ben een echte fan van Longchamp tassen, maar variatie in een verzameling is ook leuk.

Tas Charm - 5 favorieten van de week #111

Artikelen die deze week zijn verschenen

Een herfstdag in Parijs

Journal de Mode #2

Bon weekend

 

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: