5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #110

In de rubriek 5 favorieten van de week #110 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

#1 Wikkelvesten hebben altijd een grote aantrekkingskracht op mij. Vorige week liep ik langs de Costes en viel mijn oog op dit warme wikkelvest. Deze kon ik gewoon niet laten hangen. Een wikkelvest kun je op heel veel manieren stylen. Ik draag deze vesten meestal met mijn flared broek, maar ze staan ook leuk boven een rok of jurk. Een multifunctioneel kledingstuk!

Wikkelvest Costes - 5 favorieten van de week #110

#2 Vorige week vertelde ik al dat ik bezig was met  het stylen van mijn schrijfatelier waar ik het resultaat binnenkort van zal delen. Daar hoorde ook een nieuwe bloempot bij. Deze bloempot (Madame Stolz) vond ik heel mooi bij de rest van mijn accessoires passen.

Madame Stolz bloempot - 5 favorieten van de week #110

#3 Ik ben een echt sneaker meisje, al draag ik ook wel enkellaarsjes, maar vaak prijken er dus sneakers aan mijn voeten. Ik verwende mijzelf op een nieuw paar sneakers (Gabor). De kleur vind ik heel mooi voor dit seizoen en ze passen overal bij.

Gabor sneakers - 5 favorieten van de week #110

#4 In het tijdschrift ‘Leven in Frankrijk’ stond een heel interessant interview met Murielle Rousseau, een geboren Parisienne, maar nu woonachtig in Duitsland. Zij heeft een boek geschreven over de Cafe’s in Parijs. Het boek is Duitstalig, ik hoop dat het nog in andere talen wordt uitgebracht, want het is echt een boek voor degene die net als ik verzot zijn op Parijs en het daarbehorende café leven.

Boek Cafes de Paris - 5 favorieten van de week #110

#5 Een tijdje geleden stuurde ik mijn manuscript op om te laten redigeren en kwam ik deze toepasselijke quote tegen op Pinterest. Ik ben altijd een boekenwurm geweest en zat altijd middagen lang in de bieb. En nu nog lees ik veel boeken. Al zijn er soms momenten dat ik de flow even kwijt ben, maar deze komt altijd weer terug. En nu heb ik zelf een boek geschreven! Soms kan ik het nog niet geloven dat ik na al die jaren het manuscript heb afgerond (tijdens de lockdowns). Ik laat jullie nog even in spanning want inmiddels heb ik het manuscript geredigeerd teruggekregen, maar daar kom ik op later op terug op mijn blog.

Writer quotes - 5 favorieten van de week #110

Artikelen die deze week zijn verschenen

Boek review | Practising Parisienne door Marissa Cox

Journal de Mode #1

Bon weekend!

 

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: