5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #109

In de rubriek 5 favorieten van de week #109 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Toen we in Maastricht waren, ging ik o.a. shoppen bij de Mango. Bij de kassa zag ik allerlei parfumflesjes uitgestald staan. De namen spraken mij meteen aan en de geur van Croisette d’Azur ook. Mango omschrijft de geur als volgt:

Mémoires de la Méditerranée. Een wilde, unieke en bijzondere tocht. De zee met intens blauw en kristalhelder water. Vrede en vrijheid staan in contrast met het leven aan de Côte d’Azur, Frankrijk. De topnoten van mandarijn gecombineerd met hartnoten van oranjebloesem roepen sensualiteit en rebellie op.

De geur blijft bij mij goed hangen. Eerlijk gezegd had ik dit niet zo verwacht, dus ik ben prettig verrast.

Croisette dAzur Mango Parfum - 5 favorieten van de week #109

#2 Op het blog van Minimalist Dutchie deed ik mee aan de prijsvraag waar ik een adventskalender kon winnen en ik was een van de gelukkigen. Het is advent kalender waar ik in december elke dag een kaartje met een inspirerende tekst mag pakken. Ik ben zo benieuwd! Hope & Joy heeft nog meer adventskalenders, kaarten en droogbloemen.

Hope Joy adventskalender - 5 favorieten van de week #109

#3 Met de wisseling van de seizoenen vond ik hett tijd om enkele kussenhoezen te vervangen en dit is het resultaat. Het achterste kussen had ik al. Ik vind het een mooie verzameling geworden.

Kussens najaarssfeer - 5 favorieten van de week #109

#4 Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst naar de bioscoop ben geweest, maar afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. We bezochten de film ‘Eiffel’ en ik vind het echt een aanrader. Het is een geromantiseerd verhaal rondom de bouw van de Eiffeltoren. Ik heb er erg van genoten!

Filmposter Eiffel - 5 favorieten van de week #109

#5  Vorige week waren we 12 jaar getrouwd en kreeg ik deze prachtige vaas (mijn lievelingsmerk) en bloemen van mijn man. 

Herfstboeket - 5 favorieten van de week #109

Artikelen die deze week zijn verschenen

Hotel Monastere: Parisian chic in Maastricht

Mijn moodboard voor de maand november 2o21

Bon weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: