5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #108

In de rubriek 5 favorieten van de week #108 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Vorige week zaterdag vierde ik mijn verjaardag. Wat was het leuk dat dit weer mogelijk was. Mijn moeder had een overheerlijke taart gebakken en ik had bij de keurslager een huzarensalade besteld die we met lekker brood aten. Ik kreeg prachtige bloemen en een heerlijk parfum ‘Mon Paris’ van YSL.

Verjaardags cadeaus 1024x486 - 5 favorieten van de week #108

Verjaardagstaart 768x1024 - 5 favorieten van de week #108

#2 Hoog op mijn mode wensenlijstje staat dit prachtige velours jasje met wijd uitlopende mouwen en bloemenprint (KingLouie). Ik hou van de kimono stijl en op dit jasje was ik meteen verliefd. Door het materiaal-en kleurgebruik ziet het jasje er heel chique uit. Hoe ik dit jasje zou dragen? Met een jeans of pantalon en sneakers en een blauw-paars shirt eronder. Ja, ik zie het al helemaal voor me!

King Louie jasje 683x1024 - 5 favorieten van de week #108

#3 Boek: Dochters van de Dordogne – Dinah Jefferies (verschijnt 9 november a.s.)

Dochters van de Dordogne - 5 favorieten van de week #108

Eerste deel in een grandioze nieuwe trilogie van bestsellerauteur Dinah Jefferies.
Frankrijk, 1944. In het dal van de Dordogne, in een oud stenen huisje aan de rand van een lieflijk dorpje, hopen drie zussen op een spoedig einde van de oorlog. Hélène, de oudste, probeert de familie bijeen te houden, zelfs als de nazi’s dichter- en dichterbij komen. Elise, de rebel, is vastberaden: zij gaat bij het verzet, koste wat kost. Florence, de dromer, fantaseert over een tijd waarin ze weer vrij kunnen zijn. Maar dan gaat alles mis. Ongewild komen de zussen tussen twee vuren te staan. En dan komt ook een lang bewaard familiegeheim aan het licht…

#4 We aten een heerlijke (en simpel te bereiden!) maaltijd die ik deelde op Instagram en waar ik veel reacties op kreeg. Tomatenrisotto met basilicum uit de oven. Het was een gerecht dat ik elke week wel zou kunnen eten.

Tomatenrisotto met basilicum uit de oven - 5 favorieten van de week #108

#5  Genoten van het terrasjesweer! Wat was het toch een heerlijk nazomer weekend, ik heb er erg van genoten. Ik ben ook echt van de terrasjes. Heerlijk om even te zitten en mensen te kijken. Ik haal daar altijd veel inspiratie uit voor mijn boek en blog. Herkennen jullie dat ook?

Op het terras - 5 favorieten van de week #108

Artikelen die deze week zijn verschenen

Gastblog | Fondation de Louis Vuitton in Parijs

14 manieren om een herfst à la française te beleven

Bon weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: