5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #107

In de rubriek 5 favorieten van de week #107 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Toen ik in Maastricht was vorige week, kon ik het niet laten om niet de H&M Home winkel te bezoeken. Mijn oog viel direct op deze mooie keramieken borden. Ik was nog op zoek naar pastaborden en deze zijn perfect en passen perfect bij het huidige servies dat we gebruiken.

Keramiek bord groen - 5 favorieten van de week #107

#2 In Noordwijk kocht ik een heel mooi jasje (Ugg). Ik was blij met het zomerweer, maar stiekem kan ik eigenlijk niet wachten tot het koud genoeg is om dit prachtige jasje te kunnen dragen.

Uggs jas 768x1024 - 5 favorieten van de week #107

#3 Het werd tijd om een weer iets aan te schaffen in ons interieur vond ik en kwam deze decoratievlinders tegen bij  Label2Love. Weer eens wat anders dan droogbloemen of pluimen!

Vlindertakken - 5 favorieten van de week #107

#4 Vorige week waren we in Maastricht zoals je in mijn post van maandag kon lezen en daar ontdekte we een geweldige boekhandel Dominicanen in een kerk. Hier kon ik echt uren rondsnuffelen, zoveel keuze! Ook is er een boekencafe, waar je kunt genieten van een lekker drankje en meteen je nieuwe aanwinst kunt lezen.

Boekhandel Dominicanen - 5 favorieten van de week #107

#5 Boek: De Schaduw van de stilte – Philip Kerr

Philip Kerr Bernie Gunther 11 De schaduw van de stilte 666x1024 - 5 favorieten van de week #107

Het is winter en de Rivièra is leeg en een beetje treurig. Sinds de oorlog heeft Bernie Gunther verschillende baantjes gehad. Nu is hij in het befaamde Grand Hôtel du Cap-Ferrat de conciërge die alles kan ritselen, zelfs een bridgepartner voor misschien wel de rijkste en beroemdste auteur ter wereld: William Somerset Maugham. Maar Maugham wil ook advies van Bernie. Hij wordt gechanteerd, misschien vanwege zijn onorthodoxe levensstijl. Of misschien omdat hij voor de Britse geheime dienst heeft gewerkt, want de chanteurs zijn spionnen.

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

Genieten van het bourgondische leven in Maastricht

Mijn moodboard voor de maand oktober 2021

Bon weekend!

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: