5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #106

In de rubriek 5 favorieten van de week #106 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Het is weer pompoenentijd! Ze zijn heerlijk in soepen en stoofschotels maar ook heel decoratief. Ik kon het niet laten om de tuin alvast een herfsttintje te geven. Ook al hou ik van de zomer, ik kijk toch wel uit naar het herfstseizoen. De verkleuring van de bladeren, de frisheid in de natuur en de gezelligheid van kaarsjes aan.

Pompoenen decoratie - 5 favorieten van de week #106

#2 In de tuin staat een grote hortensiastruik en ik heb een paar bloemen afgeknipt om te drogen. Ik vind het resultaat erg mooi en het geeft een mooi sfeertje in huis.

Gedroogde hortensia - 5 favorieten van de week #106

#3 Boek: Elianes belofte – Fiona Valpy

Elianes belofte Fiona Valpy - 5 favorieten van de week #106

De Tweede Wereldoorlog gooit het leven van twee vrouwen volkomen overhoop, ook decennia later

Frankrijk, 1938. Eliane Martin is verantwoordelijk voor de bijenkorven op het landgoed van Château Bellevue. Als ze op een dag Mathieu Dubosq ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Maar de Tweede Wereldoorlog staat op het punt van uitbreken en Frankrijks toekomst staat samen met die van heel Europa op een keerpunt. Gedurende de jaren die zullen komen, zal blijken wat de toekomst voor Eliane in petto heeft.

2017. Met een gebroken hart maar hopend op een nieuw begin reist Abi Howes naar Château Bellevue, waar ze een zomer lang op het landgoed zal werken. Het eeuwenoude kasteel spreekt Abi bij aankomst al meteen aan, en als ze het verhaal van Eliane hoort, weet ze direct dat er een diepe connectie is. Wat ze niet weet is dat haar leven voorgoed zal veranderen.

#4 Een mooie Frans tintje aan je outfit door deze leuke top met pied de poule motief (Vanilia). Leuk op een spijkerbroek of pantalon met uitlopende pijp. Deze top staat hoog op mijn wensenlijstje.

Pied de poule trui - 5 favorieten van de week #106

#5 Vorige week deelde ik een foto van hetzelfde hoekje maar toen stonden er spruitbladeren in de vaas. Helaas begonnen de bladeren snel uit te vallen en te verkleuren dus heb ik ze vervangen door deze paarse pracht.

Decoratie woonkamer - 5 favorieten van de week #106

Artikel dat deze week is verschenen

9 dingen die ik altijd doe als ik in Parijs ben

 

En dan is het nu tijd voor mijn vakantie, waar ik zolang naar uitgekeken heb! Twee weken lang genieten van het moois in ons land, uitrusten, inspiratie opdoen en vooral GENIETEN.

Bon weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: