5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #105

In de rubriek 5 favorieten van de week #105 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Nu de wisseling van seizoenen voor de deur staat (al genoot ik de afgelopen dagen enorm van het zomerse weer en hoop ik eigenlijk dat dit nog een tijdje aanhoudt), heb ik inspiratie opgedaan voor ons interieur. Ik wil kleine veranderingen aanbrengen in accessoires. Jaimy styling (haar Instagram account is inspiredbyjaimy) deelde van de week hele leuke woondecoratie op haar instagram, die o.a. te koop zijn in de Loods5 winkels en haar eigen winkel in de Graanbuurt in Giessenburg (sowieso een aanrader om daar eens naar toe te gaan!).

Jaimy Styling - 5 favorieten van de week #105
Copyright foto: Jaimy Styling

#2 Weer eens wat anders dan een boeket bloemen…deze bladeren van de spruit 🙂 Spruitjes vind ik niet lekker maar de bladeren zijn wel decoratief al zeg ik het zelf.

Plantdecoratie - 5 favorieten van de week #105

#3 In de bibliotheek kwam ik het boek PS uit Parijs door Marc Levy tegen en deze passage deed me meteen naar Parijs reizen. O, wat mis ik de stad!

PS uit Parijs Marc Levy - 5 favorieten van de week #105

#4 Schrijven, interieurideeen op doen en de cursus van VT Wonen afsluiten…ja, ik heb enorm veel hobby’s en soms te weinig tijd. Nu heeft mijn boek momenteel prioriteit. De laatste puntjes op de i en dan stuur ik het op om het te laten redigeren. Spannend!

Werken aan mijn boek 1 633x1024 - 5 favorieten van de week #105

#5 Ik ben helemaal fan van de nieuwe najaarsmode, maar ben wel kritisch met aankopen. Sowieso wil ik een nieuw paar sneakers, misschien een nieuwe wintermantel en sowieso nieuwe truien, want daar ben ik gek op. Ook ben ik blij met de flared trend qua broeken, ook al kan ik nog moeilijk afscheid nemen van de skinny…

Herfst outfit 1024x819 - 5 favorieten van de week #105

Artikelen die deze week zijn verschenen

Een paradijs voor de vintage liefhebber: Caprice Vintage Shop in Nice

Boek review | Wonen als een Parisienne door Ines de la Fressange en Martin Montagut

Bon weekend!

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: