5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #104

In de rubriek 5 favorieten van de week #104 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Mijn 5 favorieten

#1 Ik was weer bezig om een hoekje in mijn schrijfatelier opnieuw in te richten. In deze hoek stonden eerst drie planten, maar een plant heb ik helaas weg moeten doen en toen kreeg ik het idee om het hele hoekje anders in te gaan richten en dit is het resultaat.

Interieur decoratie - 5 favorieten van de week #104

#2 Vorige week kwam ik oog in oog te staan met dit leuke tussenjasje. Stiekem kan ik niet wachten tot ik deze kan gaan dragen 🙂

Camel jas Esprit - 5 favorieten van de week #104

#3 We maakten een heerlijk recept die ik zeker vaker ga eten, want wat was dit lekker zeg! Tagliatelle met spinazie, gepofte tomaatjes, pistachenoten en ricotta. Loop het water je ook al in de mond? Hier kun je het recept vinden. Eet smakelijk alvast!

Tagliatelle met gepofte tomaatjes ricotta en pistachenoten - 5 favorieten van de week #104

#4 Boek: Parijs Nice wraak – Jacques Povee 

Jacques Povee Parijs Nice wraak 300x478 1 - 5 favorieten van de week #104

Een jonge vrouw raakt betrokken bij een aanslag op Engelse militairen in het Frankrijk van de jaren negentig. In een wereld van terreur en geheime diensten komt ze steeds dichter bij haar doel: gerechtigheid voor wat haar aangedaan is. Een spannende zoektocht naar de daders, die haar door de Provence naar Nice en Monaco leidt. Als Parijs het einddoel blijkt, twijfelt Eva Dubois geen moment en stapt in de trein naar de lichtstad. Motieven veranderen per minuut en vijanden en handlangers wisselen van plaats. Alles komt tot een explosieve climax tijdens de quatorze juilliet feesten in Parijs. Zal ze zichzelf kwijtraken in haar zoektocht naar wraak of er uitkomen als een beter mens? (Bron: Frankrijkboeken.nl)

#5 Nu we richting de herfst gaan, pas ik ook de geur van de kaarsen aan. Een van mijn favoriete merken van geurkaarsen is Maison Berger, waar ik ook regelmatig de geurbrander van gebruik.

maison berger geurkaars clarity amber powder - 5 favorieten van de week #104

Artikelen die deze week zijn verschenen

Een korte geschiedenis van de brasserie

Mijn moodboard van de maand september 2o21

Bon weekend!

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: