5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #103

In de rubriek 5 favorieten van de week #103 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Dit zijn mijn 5 favorieten

#1 De woonkamer staat momenteel in het teken van bloemen. Het mooie zomerboeket kregen we van mijn ouders en de zonnebloemen kreeg ik van mijn man. Ik word helemaal blij van deze vrolijke kleuren in ons interieur.

Zomerbloemen 1024x669 - 5 favorieten van de week #103

#2 We gingen een dagje naar Gouda, wat een leuke stad is dat! We dronken koffie bij een superschattig zaakje, Flossy.nl. Hier eet je de lekkerste gebakjes en kun je ook nog mooie bloemen kopen.

Flossy Gouda 1024x424 - 5 favorieten van de week #103

#3 Ik maakte een Parijs moodboard. De laatste tijd krijg ik steeds meer heimwee naar de stad, dat hebben jullie wellicht gemerkt op dit blog. Gelukkig heb ik heel veel foto’s en herinneringen maar ik hoop toch echt weer naar de stad af te kunnen reizen om nieuwe inspiratie op te gaan doen.

Paris moodboard - 5 favorieten van de week #103

#4 Boek: Pracitising Parisienne door Marissa Cox (bekend van het blog Rue Rodier)

Practising Parisienne Marissa Cox - 5 favorieten van de week #103

In Practicing Parisienne, British journalist and blogger Marissa Cox decodes this seemingly nebulous je ne sais quoi, explaining what she has learned since moving to France eight years ago, and how and why the reader can and should adopt a more Parisian lifestyle. She reveals how she learnt to live her best life in this iconic city, what it means to be Parisian and in turn inspire you to make positive changes in your own lives, however big or small.
Covering everything from style, fashion, beauty and wellbeing to chic interiors and food and wine, as well as advice about dating and friendship, each section also contains interviews with well-known Parisians and Francophiles who inspire us to live better. Because, as we know, Paris is ALWAYS a good idea.

Dit boek verschijnt 2 september a.s.

#5 De nieuwe herfstcollecties stromen druppelen binnen, maar hoop ik nog steeds op een mooie Indian Summer (ook omdat ik in september nog twee weken vakantie heb :)) Dit vestje (Yas Apparel) staat hoog op mijn wensenlijstje.

Yasblura gebreid vest 768x1024 - 5 favorieten van de week #103

Artikelen die deze week zijn verschenen

Gelukkige momenten in Parijs #13

Boek update | Ik ben er bijna!

Bon weekend!

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: