5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #102

In de rubriek 5 favorieten van de week #101 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Dit zijn mijn 5 favorieten

#1 Tot op de dag van vandaag ben ik zo blij dat we de wandtafel een andere bestemming hebben gegeven. De wandtafel diende eerst als tv meubel maar na een jaar vonden we dat niets meer. We hebben de wandtafel doormidden gezaagd en de twee delen achter de bank geplaatst, waar ik nu los kan gaan met decoratie. Van tijd tot tijd verander ik deze dus ook.

Decoratie woonkamer - 5 favorieten van de week #102

#2 Zoals je al in mijn eerdere blog deze week heb kunnen lezen, heb ik de muur op onze thuiswerkplek opgevrolijkt met posters. Ik ben zo blij met het resultaat.

Posters Posterstore - 5 favorieten van de week #102

#3 Ik had veel overrijpe bananen over, dus een goed idee om weer eens bananenbrood te maken. Dat was veels te lang geleden. Dit bananenbrood kwam voor een keer uit een pakje, maar het was veel minder zoet dan ik had verwacht. De volgende keer maak ik weer een ander recept.

Bananenbrood - 5 favorieten van de week #102

#4 Langzaamaan druppelen de nieuwe modecollecties de (online) winkels binnen. Ik ben heel blij met de nieuwe mode en wil er zeker een paar items uit kiezen.

Mouwloze top 664x1024 - 5 favorieten van de week #102

#5 De hortensia in onze tuin begint al te verkleuren. Ik heb twee bloemen afgeknipt met de bedoeling om ze te gaan drogen. Ik hoop dat het gaat lukken. De kleur vind ik nu prachtig.

Hortensia - 5 favorieten van de week #102

Artikelen die deze week zijn verschenen

Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek

Gastblog | Zomaar een kleurrijke straat in Parijs

Bon weekend!

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: