5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #101

In de rubriek 5 favorieten van de week #101 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Dit zijn mijn 5 favorieten van de week

#1 Een hoekje in mijn woonkamer. Ik word hier heel blij van. Het Louvreluik hebben we vorig jaar op de kop getikt in de Graanbuurt in Giessenburg. We wilden al heel lang een louvreluik, maar we vonden steeds niet het exemplaar dat mooi zou staan. De pluimen vind ik er mooi bij staan. Twee pluimen zijn oogst uit eigen tuin. Ik ben benieuwd of ik dit jaar nieuwe pluimen zal hebben, ik zie helaas nog niet veel activiteit op dat gebied.

Brocante louvre luik met pampasgras - 5 favorieten van de week #101

#2 Meestal kijk ik tijdens de zomermaanden niet zoveel tv, omdat het vaak mooi weer is om erop uit te gaan, maar deze zomer is het anders. Ik heb al een paar leuke series bekeken, zoals Wallander en L’Agence en nu ben ik bezig met de serie ‘Dicte’. Ik heb iets met Scandinavische series, ik vind ze (bijna!) allemaal heel goed.

Dicte Netflix - 5 favorieten van de week #101

#3 Binnenkijken in het Parijse appartement van de Duitse influencer Mirjam Flatau. Dit is echt mijn Parijse droomappartement.

ferou 761x1024 - 5 favorieten van de week #101
foto ter illustratie @Kasba Paris

#4 Boek: Liefs uit Parijs door Lorraine Brown

Liefs uit Parijs Lorraine Brown 666x1024 - 5 favorieten van de week #101

Hannah is met haar vriend Simon per trein onderweg van Venetië naar Amsterdam. Het is druk, dus Hannah zoekt een rustige coupé om te kunnen slapen. Als ze de volgende dag wakker wordt is ze in Parijs: de trein is ’s nachts gesplitst en Simon, haar ticket en haar bagage bevinden zich 500 kilometer verderop in Amsterdam… Op het perron van Gare du Nord ontmoet Hannah Leo, die alles is wat Simon niet is. Terwijl ze een dag met hem doorbrengt in Parijs, wordt Hannah in de meest romantische stad ter wereld gedwongen na te denken over zichzelf, haar relatie en wat ware liefde eigenlijk is. Soms moet je verdwalen om de goede weg te vinden…

#5 Een van mijn favoriete modemerken is Vanilia. Laatst kocht ik in Den Bosch dit mooie wikkelvest met bijbehorende top. Ik vind vooral de kleding items van het ‘struc’ materiaal erg mooi. Dit materiaal heeft een luxe structuur en zit heel comfortabel. De collectie bestaat uit broeken, tops, sweaters en vesten. Gelukkig ook met driekwart mouw, want daar ben ik gek op!

Struc sweater met driekwart mouw - 5 favorieten van de week #101

Weekend moodboard

Weekend moodboard 1024x819 - 5 favorieten van de week #101

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

Vijf Typisch Parijs #14

8 Interieur items voor een lange nazomer

Bon weekend!

 

 

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: