5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #100

In de rubriek 5 favorieten van de week #100 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Dit zijn mijn 5 favorieten van de week

#1 Vorig weekend zijn we gaan lunchen bij Villa Augustus in Dordrecht. Twaalf jaar geleden hebben we hier onze trouwfoto’s gemaakt, maar sindsdien nooit meer teruggeweest. Het is een geweldige locatie, groter dan ik had verwacht, maar het eten is voortreffelijk. Het komt ook uit eigen tuin en daar kun je ook heerlijk rondwandelen. Dat hebben we dus ook gedaan, tussen de buien door. Ook is er een winkeltje waar je groenten, taart en leuke cadeautjes kunt kopen.

Villa Augustus Dordrecht - 5 favorieten van de week #100

#2 Ik ben dol op olijven maar vind ze niet allemaal even lekker. Ik vond deze citroen olijven en ze zijn heerlijk en lekker fris!

Citroenolijven - 5 favorieten van de week #100

#3 Om de tuin meer beachgevoel te geven, hebben we deze tuinposter opgehangen. De foto heeft mijn man zelf geschoten op Texel. Met het siergras ervoor, krijgen we echt dat beetje strandgevoel in onze eigen tuin.

Poster in de tuin - 5 favorieten van de week #100

#4 Boek: Bij het licht van de maan – Santa Montefiore

Bij het licht van de maan Santa Montefiore 667x1024 - 5 favorieten van de week #100

In een dorpje aan de zuidkust van Engeland staat Darnley Manor, een schitterend landhuis met uitgestrekte tuinen – en bijbehorende tuinmannen. Flappy Scott-Booth is de trotse bewoonster van het huis, samen met haar man Kenneth, een succesvolle zakenman die in zijn jonge jaren fortuin maakte met een fastfoodketen en die nu al zijn tijd spendeert op zijn eigen golfbaan. Ondanks haar zestig jaar ziet -Flappy er nog stralend uit; haar leven lijkt een perfecte droom. Als een echtpaar dat overduidelijk nóg rijker is dan zij een paar kilometer verderop een nóg groter en chiquer huis betrekt, voelt de competitieve Flappy zich uitgedaagd om de nieuwkomers te laten zien wie het belangrijkst is in het dorp. Wat ze niet verwacht is dat ze, terwijl ze indruk probeert te maken op deze Charles en Hedda, tot over haar oren verliefd wordt op Charles. Een heerlijk, lang vergeten gevoel, maar ineens is ze niet meer altijd in control – en ook in haar omgeving blijft dat niet onopgemerkt. Is ze bereid om alles op het spel te zetten waarvoor ze al die jaren zo hard heeft gewerkt?

#5 Een aantal maanden geleden, kocht ik deze vazenset bij de H&M. De grote vaas was altijd wel gevuld met bloemen en nu met een droogboeket. Maar voor de kleinere pot kon ik steeds niets leuks vinden. Tot ik vorig weekend bij het tuincentrum was en deze plant zag. Past perfect in de pot en staat nog leuk ook!

groene plant - 5 favorieten van de week #100

Artikel dat deze week is verschenen

Mijn moodboard van de maand augustus 2021

Bon weekend!

 

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: