5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #1

Vorige week kwam mijn laatste on my wishlist op dit blog. Met veel plezier heb ik mijn wensenlijstje elke maand met jullie gedeeld maar ik was toe aan iets anders. Benieuwd wat dat is? Kijk dan snel verder.

Een nieuwe rubriek

De bedoeling is dat ik (bijna!) elke vrijdag mijn 5 favorieten van de week met jullie zal delen. Dat kan van alles zijn. Een artikel dat me heeft geinspireerd, een foto, een gebeurtenis, mode & lifestyle. In deze post vertelde ik dat ik pas in december zou beginnen, maar waarom wachten? Op naar mijn favorieten van deze week!

Favorieten van deze week

# 1 Van tijd tot tijd houd ik wel van een quiz en zeker als deze Parijs gerelateerd is. Deze veertien vragen gaan over de Parijse straten. Tijdens het beantwoorden van deze vragen (mag jij raden hoeveel ik er goed had!) zat ik weer even in Parijs tijdens de vele (ontdekkings) wandelingen die ik heb gemaakt. Een van de straten die ik de volgende keer zou willen bewandelen is Rue des Martyrs. Er is zelfs een heel boek aan gewijd, geschreven door Elaine Sciolino, “The only street in Paris: Life on the Rue des Martyrs.” Doordat er een heel boek van te koop is over deze straat, maakt het mij nog meer nieuwsgierig om deze te bezoeken.

#2 Als ik aan het werk ben, probeer ik zoveel mogelijk te gaan wandelen in de lunchpauze. Het is goed om even weg te zijn van je werkplek en wat frisse lucht in te ademen. Afwisselend loop ik of door de stad, of door het park of langs het water. Tijdens een van deze wandelingen, maakte ik onderstaande foto. Het blijft een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam en is daardoor een van mijn favoriete wandelroutes.

Skyline Rotterdam 1024x768 - 5 favorieten van de week #1

#3 Laatst was ik bij de Bijenkorf en zag ik deze theepot. Ik ben dol op thee en alle accessoires die daarbij horen. Daarbij vind ik hem gewoon mooi op de tafel staan.

Theepot Bredemeijer 964x1024 - 5 favorieten van de week #1

#4 Een van mijn favoriete geuren, Chanel no.5, komt met een limited edition in een rode fles. Ik vind hem prachtig, jammer dat deze een beetje aan de hoge prijs is.

 

Chanel No5 red edition perfume  1  32792 1540324285 300x300 - 5 favorieten van de week #1

#5 Brocante magazines. Ik ben dol op het lezen van deze magazines. Vooral omdat deze spullen vaak een verhaal hebben dat mij dan weer inspireert om over te schrijven of aan te schaffen voor mijn verzameling.

Brocante magazines - 5 favorieten van de week #1

 

Wat vind jij van deze nieuwe rubriek?

22 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: