4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht
La Vie Parisienne

4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

In mijn artikel Parisian Style Outfit Red Vibes schreef ik het al: ik merk wel dat winkelen in Parijs een hele andere beleving is. Ik beleef het meer doordat de winkels er prachtig uitzien en het echt een uitje is. Het is echt genieten van het moment.

Winkelen in Parijs

Meestal als ik in Parijs ben, winkel ik bijna nooit. Ik bezoek wel winkels, maar doe meestal alleen maar inspiratie op.

Het was op een donderdagmiddag toen we op een Parijs terras zaten om te lunchen en ik aan de overkant een schoenenwinkel zag. ‘Daar wil ik straks gaan kijken,’ zei ik tegen mijn man.

De schoenenwinkel heette Minelli en die kwam je overal tegen in Parijs. Een prachtige schoenenzaak waar alle schoenen op kleur zijn gesorteerd. Handig! Mijn oog viel eerst op een stel sneakers maar bedacht me, dat het ook eens leuk zou zijn, om andere schoenen te gaan dragen. Toen viel mijn oog op een schattig klein groen tasje. Ik keek er zwijmelend naar, maar zette koers naar een paar suède lichtbruine laarsjes. Precies wat ik zocht! En ze pasten! Opeens zag ik mijn man bij de kassa staan. Wat had hij gekocht, schoot het door mijn hoofd, want in dit filiaal verkochten ze geen herenschoenen. Hij keek geheimzinnig toen ik mijn laarsjes ging afrekenen. Toen we weer buiten stonden, vertelde hij me dat hij het kleine groene tasje voor me had gekocht. Lief hé!

Minelli boots - 4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

Kleine groen tasje - 4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

Op vrijdagochtend gingen we naar Galeries Lafayette. Het regende en ik wilde zo graag weer eens naar deze winkel. Bij Longchamp zag ik deze prachtige le Pliage tas, een van mijn favoriete tassen en werd op slag verliefd op de kleur. Het is een wat kleiner model tas, perfect voor dagje weg of een dagje shoppen.

Longchamp le Pliage - 4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

Verder maakte we foto’s op het glazen platform, dat 16 meter boven de grond hangt. Je hebt op deze manier een prachtig uitzicht op de prachtige koepel. Ik ben zo benieuwd wat voor kerstdecoratie straks in deze winkel prijkt. Ze overtreffen zichzelf elk jaar weer.

Galeries Lafayette Parijs - 4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

Koepel Galeries Lafayette - 4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

Glazen platform Galeries Lafayette - 4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

Op zaterdag ontdekten we een prachtige winkelstraat, niet ver bij ons hotel vandaan, in de rue du Commerce. Ik denk dat dit een van de mooiste winkelstraten in Parijs is! Uit nieuwsgierigheid ging ik de Etam winkel binnen en zag deze prachtige jas hangen. Een parka model, maar niet te lang en heerlijk warm. Deze kon ik niet laten hangen.

Etam coat - 4 Mode items die ik in Parijs heb gekocht

En dit waren mijn aankopen uit Parijs. Ik vond het heel leuk om eens echt te winkelen en zo ook een fantastische winkelstraat te ontdekken, waar ik in een apart artikel dieper op in zal gaan.

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: