Mijn moodboard van de maand september 2021
La Vie Parisienne

30 lifestyle tips van een Parisienne #6

Vandaag deel ik alweer de laatste vijf lifestyle tips in de reeks 30 lifestyle tips van een Parisienne!

5 Tips om te leven als een Parisienne

26. Geen zware maaltijden tijdens het diner

De lunch is de zwaarste maaltijd van de dag die een Parisienne nuttigt. Het idee hierachter is dat je tijdens de avonduren en de nacht geen grote maaltijd nodig hebt voor de energie. Ook heeft je lichaam dan geen kans om alles goed te verteren. Tijdens het diner wordt er dus vaak een lichtere maaltijd genuttigd.

27. Ontwikkel je vriendschappen
Vrienden zijn er voor fijne momenten en om mooie gesprekken mee te voeren. De Parisienne heeft vaak aparte vrienden in verschillende kringen en voor verschillende ‘evenementen’, zoals ‘moedervrienden’, ‘koffievrienden’, ‘cultuurvrienden’ en vrienden met wie ze altijd uitgaat.

28. Maak er een gewoonte van om samen te komen met je vriendinnen
De Parisienne maakt er een gewoonte van om samen te komen, of het nu gaat om een diner, koffie, lunch of afternoontea. Eten en gezelligheid gaan altijd samen bij de Parisienne en het is goed voor de ziel!

Terras in Parijs e1565091251468 - 30 lifestyle tips van een Parisienne #6

29. Wees niet verlegen om je liefde in het openbaar te tonen
Openbaar een kus geven ? Hand in hand wandelen langs de Seine? Oui! In het openbaar je liefde tonen is de Franse manier!

30. Neem apero tijd
De apero tijd is heilig bij de Parisienne. Ze genieten van een drankje voor het diner en het is meteen een goed moment om even gezellig bij te praten.

De afgelopen weken heb ik 30 lifestyle tips van een Parisienne gedeeld. Ik hoop dat jullie er inspiratie uit hebben kunnen halen, om ook zo te genieten van de Parijse lifestyle!

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: