Interieurstyling inspiratie #3
Interieur

10 Favoriete items in mijn huis

1. Geurkaarsen. Ik ben dol op geurkaarsen en deze branden ook bijna elke avond. Ik kan erg genieten van een heerlijke geur in huis. Op dit moment is de geurkaars van Rituals mijn favoriet.
2. Serre met glazen dak. Jaren geleden waren we aan het dubben of we een uitbouw aan huis zouden laten maken of een serre. Het tweede is het geworden en ik ben er nog elke dag zo blij mee. De tuin is nu een verlengde van de woonkamer en ook als het regent, kunnen we buiten zitten. Overigens is het een open serre, misschien dat we ooit de zijkanten nog dicht laten maken.
3. Planten en bloemen. Ik ben een echte planten-en bloemen mens en ben de trotse bezitster van een Monstera en pannenkoekplant die het nog steeds erg goed doen!
4. De achterkamer die ik ingericht heb als schrijfkamertje. Ik ben vooral heel blij met het behang en het roze bankje. Ik zit hier dan ook graag om te lezen en te schrijven en mijn brocante hoekje opnieuw te stylen.
5. Boeken. Boeken zijn heel belangrijk voor mij en ik ben dan ook heel blij met mijn verzameling non-fictie en een aantal klassiekers.

La Belle etoile geurkaars - 10 Favoriete items in mijn huis
6. Het tijdschriftenrek aan de muur in de woonkamer die ik elke paar weken vul met nieuwe tijdschriften, voornamelijk mode-en interieurbladen.
7. De slaapkamer waar een heerlijk Swiss Sense bed staat. Wat een goede aankoop is dat geweest!
8. Mijn kledingkast. Heerlijk om deze goed uit te mesten en nieuwe outfits te bedenken.
9. Onze lange tafel in de woonkamer. De tafel is een echte “leeftafel”. Een fijne plek om te genieten van een heerlijke maaltijd, te praten met elkaar of te werken.
10. Een nieuwe keuken die volgend jaar komt. Spannend!

Wat is jouw favoriete item in huis?

21 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: