Beauty review | GJ Cosmetics Hyaluron bio Ampullen

Beauty review | GJ Cosmetics Hyaluron bio Ampullen

Beauty review | GJ Cosmetics Hyaluron bio Ampullen

Het is altijd leuk om producten te reviewen die ik nog nooit heb gebruikt. Dit keer is het een heel uniek product. Lees je mee?

Productbeschrijving

Via een schoonheidssalon in Almere kreeg ik de kans om een nieuw product te testen en ik koos voor de Hyaluron bio ampullen, een vijf deling setje. Dit product heeft de volgende omschrijving die mij meteen aansprak, omdat ik nog nooit eerder een ampul had gebruikt:

Parabeenvrij, biologische ingrediënten, geen alcohol  en zonder parfum.
Hyaluron vochtampul om fijne lijntjes glad te maken en vocht in de huidcellen te binden.
Allantoïne stimuleert beschadigd weefsel tot de vorming van nieuw, gezond weefsel en stimuleert celgroei.
Een aangename ampul voor alle huidtypen, vooral voor de droge / uitgedroogde huid. Ideale startampul.

Hyaluron Bio - Beauty review | GJ Cosmetics Hyaluron bio Ampullen

De ampullen worden door de schoonheidssalon zelf ontwikkeld en zijn ook alleen bij hen verkrijgbaar.

Mijn mening

Ik testte de ampul op mijn huid die ik eerst grondig had schoongemaakt. Na het reinigen, bracht ik de ampul aan op mijn gezicht. Mijn huid voelde meteen fris en super zacht aan. De ampul trok ook snel in mijn huid, wat ik heel prettig vond.  Geweldig!

Conclusie

Ik ben blij verrast door dit product, ook al heb ik geen vergelijkingsmateriaal omdat ik nog nooit zulke producten voor mijn huid heb gebruikt. Ik heb de ampul nu twee keer gebruikt en zie dat mijn huid er stralend en fris uitziet.

Het is een pre dat het parabeen, parfum- en alcoholvrij product is. Ik ben heel zuinig op mijn huid, gebruik ook altijd zonnebrand en een SPF in mijn crèmes. Het gebruik van deze ampul voelt als een echte traktatie voor mijn huid!

Gebruik jij weleens een ampul voor je huid?

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.