5 favorieten van de week #57

5 favorieten van de week #85

5 favorieten van de week #57

Een week waarin ik veel nadacht over de invulling van mijn blog en ik verder werkte aan mijn boek. Ik ben nu in de fase dat ik het plot aan het uitwerken ben. Daarna zal ik het hele manuscript gaan bijschaven tot ik het ga opsturen om te laten redigeren. Spannend he! Ik moet zeggen dat het mij veel voldoening geeft om hier mee bezig te zijn en zo waan ik me toch een beetje in Parijs…

#1 Ik ben niet zo’n liefhebber van frisdrank maar heel af en toe heb ik trek in een Orangina (met pulp!) en dit nieuw ontdekte drankje, Fentimans Pink Grapefruit tonic water. Lekker fris en een tikkeltje bitter, precies waar ik van hou!

Fentimans tonic - 5 favorieten van de week #57

#2 Al een tijdje dacht ik aan een oplossing voor de tv. Het is altijd zo’n ‘ding’ in het interieur. Als je een smart TV hebt, kun je een afbeelding op je scherm zetten. Aangezien wij die niet hebben, kozen we voor een creatieve oplossing: een poster op canvas! We hebben twee haakjes op de achterkant bevestigd zodat de poster goed blijft zitten en makkelijk weg te halen is.

TV frame 1024x512 - 5 favorieten van de week #57

#3 Les Beiges Creme belle Mine ensolleilee (Chanel) voor een natuurlijke stralende teint met zongebruind effect. Deze creme is fluweelachtige en eenvoudig aan te brengen voor een ‘sunkissed’ effect.

Les Beiges Creme belle Mine ensoleillee - 5 favorieten van de week #57

#4 Van de week maakte ik weer eens een heerlijke spinazie-geitenkaas quiche.

Spinazie geitenkaas quiche - 5 favorieten van de week #57

#5 Een mooie quote…

Levensles - 5 favorieten van de week #57

Artikelen die deze week zijn verschenen

15 boeken die zich afspelen in Frankrijk

De geschiedenis van de Haute Couture

Fijn weekend!

 

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.